در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام
من از طرف پدرم بیمه نیروهای مسلح هستم،
الان میخوام خودمو بیمه اختیاری کنم
میخواستم بدونم میشه بیمه نیروهای مسلح باطل نشه و خودمو بیمه اختیاری کنم ولی فقط بیمه بازنشستگی بگیرم و درمانیش رو نگیرم؟
و
۲۵ سالمه ، لازمه که ۱ماه سابقه بیمه داشته باشم؟
توسط (100 امتیاز)
من همین کار رو حدود دو سال پیش انجام دادم. تحت درمان بودم که یکدفعه متوجه شدن بیمه ام قطع شده. حتی بابت پیگیری پدرم تا بیمه کل نیروهای مسلح هم رفتن جوابشون خیلی جالب بود! گفتن چون شماره بیمه شما تو سیستم ثبت میشه دیگه فرقی نمیکنه شما دفترچه داشته باشید یا نداشته باشید! سیستم خود به خود بیمه نیروعای مسلح رو قطع میکنه! خیلی هم پیگیری کردم اما جواب نداد. در نهایت مجبور شدم بیمه بازنشستگیمو قطع کنم
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در یک زمان امکان اینکه از دو صندوق استفاده کنید وجود ندارد