در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
اقساطی بیمه مسیولیت چگونه است و چه تفاوتی با خرید نقدی بیمه مسولیت دارد
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
دوست عزیزم سلام،شب خوش.

بیمه مسولیت هم مانند سایر بیمه نامه ها،تعهدی برای شرکت بیمه دارد با پرداخت حق بیمه در زمان صدور آن.

به تبع آن وقتی کامل جاری میشود که بیمه گذار حق بیمه را بطور کامل پرداخت کرده باشد.

اگر شما مثلا۷۵٪ از حق بیمه را پرداخت کرده باشید و حادثه ای رخ دهد،شرکت بیمه هم بمیزان ۷۵٪ از خسارت را به زیان دیده پرداخت مینماید.

اگر حق بیمه یکجا پرداخت شود،قطعا به نفع بیمه گذار خواهد بود در زمان بروز حادثه.

موفق و پیروز باشید.