در دیه و بیمه خودرو توسط
در صورت تصادف آیا می توان هم از بیمه شخص ثالث خسارت دریافت کرد هم از بیمه بدنه
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست عزیزم سلام،شب خوش.

بیمه ثالث خسارات وارد شده به افراد را تا سقف دیه بعهده دارد بهمراه مبالغ جزیی از خسارات بدنه اتومبیل ها که معمولا بی ۶،۳۵۰،۰۰۰ تومان تا ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان است.

بیمه بدنه اتومبیل خسارات بدنه ماشین شما را خواهد داد و به دیگران خسارتی نخواهد داد.

بنابراین در بیمه ثالث،شرکت بیمه،خساراتی را که صاحب اتومبیل به دیگران وارد کرده می پردازد،و در بیمه بدنه شرکت بیمه خساراتی را که به ماشین شما وارد شده می پردازد و این دو هیچ ربطی به یکدیگر ندارند.

موفق و پیروز باشید.