در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام ایا اگربخواهیم دربیمه عمرتمام ایتم درمان وفوت راحذف کنیم وفقط ازاندوخته اخربیمه نامه یابازنشستگی استفاده کنیم سود پرداختی ان بیشترمی شود نسبت به عدم حذف ایتم های فوق الذکر درصد پرداختی بیمه نامه درده سال اخر بدون فوت و درمان چند درصده
2 پاسخ
توسط (3,620 امتیاز)
با سلام
درصد برداشت بیمه بابت پوششی های ارائه شده ناچیز است مثلا در پایان سی سال به ۱۰ میلیون تومان هم نمی رسد،
ولی طرح ویژه برای دریافت اندوخته پایانی وجود دارد که مبلغ اندوخته آن به مراتب خیلی بیشتر از بیمه عمر است.
موفق و بهروز باشید