در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

ایا بیمه عمر و سرمایه گذاری مستمری بازنشستگی دارد ؟ ممنون از شما
2 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز نحوه پرداخت مستمری و سود دهی در بیمه های عمر و سرمایه متفاوت است.
حساب قرض الحسنه ایست که با شروع قرار داد ۳۶۰ میلیون تومان ضمانت مالی دارد و از شما و خانواده تان حمایت میکند،و بابت خرید هوشمندانه  به پس انداز تان سود تعلق میگیرد و در زمان بازخریدی این امکان را به شما میدهد که یا یکجا کل موجودی را دریافت کنید ،یا سود پس انداز را بشکل مستمری دریافت کنید،
موفق باشید