در بیمه درمان تکمیلی توسط
سوالم این است بیمه پای ام تامین اجتمای است بتده را رهنمای کنید که چگونه خود وخانواده ام را بیمه مکمل درمان کنم متشکرم
4 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)

سلام

دوست عزیز در شرکت ترنم آسایش و آرامش نماینده ی برتر بیمه ی ملت شما می توانید بیمه ی درمان تکمیلی به صورت خانوادگی تهیه نمایید.

این بیمه نامه برای افرادی که مشاغل آزاد داشته و یا نمی توانند در گروههای بالای 50 نفر از این بیمه نامه استفاده نمایند بهترین گزینه می باشد.