در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام خسته نباشید بیمه تکمیلی عضو صندوق کمک رسان ایران مربوط به کدوم بیمه میشه چه نوع بیمه هست  برای اینکه خودمو به صورت انفرادی بیمه تکمیلی عضو صندوق کمک رسان ایران کنم باید به کجا کدوم اداره مراجع کنم؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام دوست عزیز

شرکت کمک رسان شرکت بیمه نیست . شرکتی است که به شرکت های بیمه در بخش درمان خدمات میدهد

با توجه به نیاز مردم به بیمه تکمیلی انفرادی و همچنین توانایی این شرکت در ارائه خدمات درمان صندوقی تشکیل شد . پولهایی که بابت حق عضویت از افراد گرفته می شود در این صندوق جمع آوری شده و برای جبران هزینه افرادی از این گروه که دچار بیماری و .. شده اند استفاده میگردد. در ضمن شرکت کمک رسان برای افزایش توسعه خدمات خود شرکت بیمه آسماری را تاسیس نموده که در مناطق آزاد در حال فعالیت است

دفتر مرکزی این شرکت در خیابان گاندی میباشد

دفتر مرکزی

  آدرس
ایران، تهران، خیابان گاندی، خیابان پانزدهم، شماره 24، ساختمان SOS   88648400 (10 خط)