در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام.دختر مجرد ۳۴ ساله هستم و از چند سال قبل به دلایلی همه مسئولیت و هزینه های زندگی و پدر و مادر سالخورده ام با من هست.شغل ندارم و درآمدم مربوط به کارهای خانگی ثابت نیست.با مشکلات زیادی که دارم و هیچ دلسوز و تکیه گاهی ندارم که راهنماییم کنه فکر به آینده هر لحظه بیشتر ناامید و افسرده ام میکنه.بیمه زنان خانه دار یا بیمه عمر یا هر بیمه ای هست که با شرایط من و پدر و مادر سالخورده ام بتونه کمک کنه به زندگی و آینده نامعلوم و تاریک من؟
2 پاسخ
توسط (3,620 امتیاز)
با سلام
درود بر شرف شما که در این شرایط سخت و این برهه زمانی حساس حامی و تکیه گاه پدر و مادر خود هستین صحنه ای که این روزها کمتر با آن رو به رو می شویم.
گروه مشاورین اندیشه آتیه برای قدر دانی یکی از والدین شما را به صورت رایگان بیمه می کند،
طرح حمایتی وجود دارد که شامل بیمه مستمری ، بیمه درمان ، و بیمه مکمل بازنشستگی است و والدین خود را نیز می‌توان تحت پوشش قرار داد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید
موفق و بهروز باشید