در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
مبلغ اولیه بیمه عمر در پرداخت سالانه در ابتدا باید پرداخت شود؟ یا تا پایان سال مهلت دارد؟
و اگر در ابتدا باید پرداخت گردد در صورت تمایل به برداشت مبلغ اندوخته شده ، تنها در پایان سال جاری در تاریخ قرارداد این امکان وجود دارد؟
5 پاسخ
توسط (3,620 امتیاز)
با سلام
حق بیمه برای صدور سند و شروع قرارداد می بایست در ابتدا پرداخت شود،
برای برداشت اندوخته گذشت حداقل زمان ۷ ماهه از شروع قرارداد لازم است
موفق و بهروز باشید