در سایر توسط
سلام

زنی خانه دار هستم که می خواهم بیمه شوم. از خدمات چه بیمه ای می توانم استفاده کنم ؟
1 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
با سلام

شما می توانید در طرح بیمه مستمری زنان خانه دار و یا بیمه زندگی و سرمایه گذاری بیمه ملت ثبت نام نمایید  تا پس از مدت زمانی پرداخت حق بیمه بازنشستگی مادام العمر دریافت نمایید و همچنین در طول مدت زمان پرداخت حق بیمه از مزایای بیمه ای آن نیز بهره مند شوید.