در سایر توسط (110 امتیاز)
سلام و عرض ادب

دختر مجرد 28 ساله هستم شاغل نیستم قصدم از بیمه فقط دریافت مستمری میباشد لطفا راهنماییم کنید بهترین نوع بیمه برا دریافت مستمری زنان خانه دار کدام نوع بیمه میباشد... سپاس
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر شما بیمه زنان خانه دار را از سازمان تامین اجتماعی خریداری نمایید،بدون دفترچه درمان،ماهانه ۱۰۰،۰۰۰ تومان حق بیمه باید بپردازید و با ۲۲ سال سابقه،در ۵۰ سالگی موفق بدریافت حقوق خواهید شد.

امسال میزان حقوق دریافتی شما با این میزان حق بیمه،۸۱۲،۰۰۰ تومان می باشد.

با پرداخت همین حق بیمه،در بیمه عمر،که سالانه به مانند تامین اجتماعی ۱۵٪ سالانه افزایش میابد،شما اندوخته ای بین ۲۳۲،۰۰۰،۰۰۰ تومان تا ۳۲۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان خواهید داشت،که با نرخ سود سپرده های حال حاضر بانکها،حقوقی بین ۲،۸۰۰،۰۰۰ تومان تا ۴،۰۰۰،۰۰۰ تومان را در حال حاضر دریافت خواهید نمود.

این را نیز در نظر داشته باشید که از محل بخش پس اندازی این بیمه نامه میتوانید معادل با ۹۰٪ اندوخته تان را بدون ضامن،با بازپرداخت ۳ ساله و فقط ۴٪ کارمزد، وام دریافت نموده و در عرض ۳ سال آن را به شرکت بیمه پاسارگاد عودت دهید!!!

ضمنا بیمه تامین اجتماعی،قابل بازخرید( پس دادن سابقه و دریافت حق بیمه های پرداختی) نیست و شما باید حتما ۲۲ سال را پرداخت نمایید تا بتوانید بازنشسته شوید.برای دریافت دفترچه درمان هم اگر بخواهید باید ماهانه ۳۱،۰۰۰ تومان به آن مبلغ اضافه و ماهانه ۱۳۱،۰۰۰ تومان پرداخت نمایید.

در صورت نیاز به مشاوره بیشتر همه روزه،حتی جمعه ها از ساعت۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ پاسخگوی سوالات شما خواهم بود.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.