در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا میشود بعد از چند ماه تاخیر در ندادن اقساط بیمه عمر  بیمه را ادامه داد
4 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
بله، انكان پرداخت حق بيمه هاي معرق وجود دارد.

همچنين در بيمه پاسارگاد امكاني وجود دارد كه فرد مي تواند درخواست دهد مدت معوق به انتهاي قرارداد انتقال داده شود تا براي پرداخت خق بيمه هاي معوق دچار فشلر مالي نشود. ولي نكته مهم اين ايت فقط از اين امكان مي تواند يكبار استفاده كند.