در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بیمه عمر رو از چه سنی میشه قرارداد بست؟زیر یک ماه امکان پذیره؟
4 پاسخ
توسط (3,620 امتیاز)
با سلام و عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان
بیمه های عمر  از بدو تولد یعنی از روز اول تولد قابل تنظیم می باشد
در ضمن گروه مشاورین اندیشه آتیه برای نوزادان که تحت پوشش بیمه عمر قرار می گیرند پوشش های ویژه ای در نظر گرفته است
موفق و بهروز باشید