در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (570 امتیاز)
سلام تصمیم دارم بیمه عمر بخرم بیمه‌ای که هم تمام پوششها و هم سوددهی بالا و مطمئن داشته باشه.بهترین انتخاب بیمه با شرایط من راهنمایی کنید_۴۷ ساله_خانه دار _وضعیت مالی متوسط _مستمری دایم العمر داشته باشه_پوششهای کامل_ سودآوری بالا و مطمئن،و اینکه چندساله باشه؟؟
۲_پوشش کامل شامل چه پوششهایی است؟؟
۳_قرارداد تعیین کنم که چند ساله باشه یا نه؟؟
۴_نوع پرداخت سالانه باشه سودش بیشتره؟؟۵_موارد مهمی که باید موقع قراداد بفهمم چیست؟
۶_بیمه‌ای را معرفی کنید که در موقع لزوم خدمات ارایه کند و به تعهداتش سریع عمل کنه و اذیت نکنه
مطمئناً موارد مهم دیگری هم هست که کارشناسان بیمه میداننداما من نمیدانم خواهشمندم راهنمایی کنید چون بعداز بستن قرارداد دیگه کاری نمیشه کرد
ببخشید طولانی نوشتم،اما همش برام مهمه،و سنم بالاست و سریعتر بیمه‌نامه بخرم_خیلی ممنونم
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،شب خوش.

برای راهنمایی درست شما باید یکسری اطلاعات ازتون داشته باشم.

در صورت تمایل تماسی با بنده داشته باشید تا پس از کسب اطلاعات بتوانم بهترین بیمه نامه را برایتان پیشنهاد دهم.

در حال حاضر بهترین پوشش های بیمه ای و بهترین و معقولانه ترین سود را بیمه عمر بیمه پاسارگاد ارایه میدهد.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارذگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.