در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت شما
من دارای 1 فرزند 1 ساله میباشم ک از ماه اول تولد براش بیمه زندگی مان(بیمه ایران)خریداری کردم،حالا از خدمتتون سوال دارم که آیا در پایان قرارداد مقداری پولی که شرکت بیمه بهش پرداخت میکنه با توجه به تورم موجود در کشور ارزش الان را دارد،مقدار قراردادش 288 میلیون تومنه یعنی در پایان قرارداد همون 288 میلیون رو پرداخت میکنن یا مقداری پرداخت میکنن که ارزش الان 288 میلیون رو داشته باشه?
با تشکر از شما
2 پاسخ
توسط (120 امتیاز)
با سلام

مبلغی را که در قرارداد قید کردن به شما پرداخت میکنند والبته سود مشارکت به ان اضافه میشود که نمیتوان رقم دقیقی را قید کرد چون بستگی به سود و زیان شرکت دارد که در پایان هر سال به حساب بیمه گذاران واریز میکند
توسط (1,460 امتیاز)
با عرض سلام .تبریک به شما ک از الان برای آینده فرزند عزیزتون برنامه ریزی کردید.
شرکت بیمه مبلغی که در جدول بیمه نامه فرزند شما هستش رو پرداخت میکنند.البته سود مشارکت در منافع هم بهش اضافه میشه.برای خنثی کردن تورم شما میتونید سالی 10 الی 15 درصد حق بیمه رو افزایش دهید.
مشاور و نماینده بیمه پاسارگاد
محسن میرار