در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام خسته نباشید.مادرم 73سالشونه تا الان فرش و گلیم بافتن و توی منزل فرش و گلیم دارن.تا کنون بیمه نشدت آیا امکان پرداخت 10سال بیمه به صورت یکجا وجود داره؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
خیر امکان پرداخت وجود ندارد اما اگر ایشان دارای سوابق بیمه ای بودند میتوانستید با واریز مابه تفاوت حق بیمه تا سقف ده سال نسبت به بازنشسته نمودن ایشان اقدام نمایید