در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
شمادربین پاسخ هاگفتین هرسال پرداخت1/5سال حساب میشه الان20سال پرداخت باضریب1/5 30 سال میشه بااین حساب ماحقوق جندروزدرماه رودریافت میکنیم لطفاجواب بدین؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام لطفا اگرسوال و پاسخی را مطلعه می کنید به کامل مطالعه نمایید

در مشاغل سخت و زیان آور هر سال پرداخت حق بیمه یک سال و نیم محاسبه می شود البته پس از پرداخت 4 درصد حق بیمه مربوطه

در ضمن شغل قالی بافی جزو مشاغل سخت و زیان آور نمی باشد

  • هر سال سابقه پرداخت حق بیمه در کارهای سخت و زیان آور، یک و نیم سال محاسبه خواهد شد.

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی

شرایط مشاغل سخت