در سوابق بیمه توسط
سلام
ایا امکان دارد خود شخص،خود را بیمه ای کند به منظور اینکه وقتی کارفرما از او می پرسد سابقه کار داری؟و او در جواب بله گوید و بعد دوباره کارفرما می پرسد چند سال سابقه بیمه داری؟و شخص برای اینکه سابقه کاری که گفته بهتر باشد میگوید n سال سابقه بیمه هم دارم
ایا میشود چنین کاری را انجام داد؟
1 پاسخ
توسط
بله هر شخصی میتواند به صورت خویشفرما خود را بیمه کند ولی سابقه کاری محسوب نمیشود سابقه بیمه میباشد