در سوابق بیمه توسط
سلام  دانشجوی رشته برق هستم و در زمینه رشته خودم علاوه بر دانشجویی توی هفته سه روز مشغول به کارم ایا میتوانم برای این سه روز تا یک سال دو سال بیمه ریخته و برای خودم سابقه کار جور کنم؟؟
و هزینه این بیمه چقدر خواهد شد؟؟
ایا بیمه دانشگاهم باطل میشود یا نه؟؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
بیمه ای که دانشگاه برایتان منظور مینماید جز سوابق نمیباشد و صرفا بیمه درمانی است مگر بورسیه و تعهد خدمت داشته باشید که جز سوابق نیز منظور خواهد گردید

اگر در خصوص بیمه نمودن خود در محلی که کار میکنید بخواهید اقدام نمایید از دو طریق بیمه اجباری واختیاری قابل اجراست

بیمه اجباری باید توسط کارفرما در لیست بیمه بعنوان کارمند به شعبه ارایه و بیمه اختیاری با مراجعه به شعبه و در خواست بیمه نمودن خود قابل اجرا میباشد یکی از شرایط انجام بیمه اختیاری دارا بودن کارت پایان خدمت میباشد اگر خدمت سربازی نرقته باشید بیمه اختیاری نمیتوانید بشوید