در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام در تصادفات جرحی شرط ترخیص خودرو از پارکینگ از سوی قاضی چیست
1 پاسخ
توسط
1- اینکه خودرو در مراحل مختلف رسیدگی مورد نیاز نباشد یا اینکه نظریه کارشناسی به هر دو طرف ابلاغ و اعتراض نکرده باشند .

2- اینکه از خودرو در صورت عدم قطعی شدن کارشناسی عکس گرفته شده باشد و شرح حال کامل خسارت نوشته شده باشد که قاضی اطمینان کند به خودرو دیگر نیازی نیست .

3-تصادف اگر جرحی نداشته باشد نیاز به موارد بالا نیست چون جنبه کیفری ندارد

4-در صورت جرحی بودن بیمه نامه معتبر ارائه از متهم بازجویی شده قرار تامین مناسب سند یا کفالت به ضم اصالت بیمه نامه ارائه شده باشد .

در صورت مخالفت دادیار یا بازپرس باید قرار رد صادر نموده و این قرار قابل تجدید نظر در دادگاه جزایی است و حکم دادگاه جزایی قطعی است .