در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
نمایش از نو توسط
بله اقرارکردم.گفتیدهرچندبه ناحق بایدمبلغ روبه کارفرمابرگردونید.خب اگربیمه هاروبه اجرای احکام دادگستری درخواست بدم
اشاره کردیدکه بخاطررسیدنقدی کارفرمادردادسراودادگاه قضایی شکایت میکندخب اگربنده مبلغ1270000تومان روبه کارفرمابرنگردونم ودردادگاه نیزاقرارکنم که هیچ پولی ندارم که بدم وبیکارهستم ودرتواناییم نیست که این مبلغ روبرگردونم
ایاکارفرمامیتونه بعدازروندقضایی بخاطراون رسیدکاغذکه البته چک بانکی نبوده توقیف اموال بنده مثل حسابهای بانکی رودرخواست بده.ثانیابخاطراون مبلغ(1270000تومان)بنده که درتوانم نیست برگردونم به چه میزان به زندان محکوم میشوم؟دراین حالت چجوری میشه به کارگرمظلوم کمک کرد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.نحوه آیین رسیدگی ،صدور حکم ونحوه دریافت مبلغ از شما در صلاحیت مراجع ذی صلاح  دادگستری بوده،که خارج از موضوعات قانون کار  میباشد.