در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
مادر من بیمه قالی بافی تامین اجتماعی است و من می خواهم یک شرکت با مسئولیت محدود ثبت کنم
اگه مادرم را به عنوان رئیس هیات مدیره بگزارم آیا بیمه او قطع می شود؟
چون یکی از دوستانش جواز کسب مغازه به نام او بود بیمه او قطع شده.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
با سلام و شب بخیر.
بله چون ایشان بعنوان کارفرما حساب میشود،عملا لیست بیمه باید رد کند فلذا از لیست قالی بافان خارج میگردد.