در سایر توسط
سلام من قبلا در بیمه تامین اجتماعی  بیمه قالی بافی بودم یه سال میشه که قطعش کردن چیکار کنم که دوباره بیمه بگیرم
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام باتوجه به اینکه پرداخت حق بیمه هر ۶ماه میباشد درصورت قطع آن از طرف قالی باف مجددا میبایست با حفط سوابق قبلی ببمه وی قطع وبرقراری مجدد آنمنوط به ارایه تقاضای کتبی وتنظیم قرارداد جدید میباشد..ایمانی