در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
آیا برای اینکه که بتونم خودم رو بیمه خویش فرما یا مشاغل کنم به حداقل ۳0 روز بیمه اجباری نیاز است یا نه؟
من توسط هیچ کارفرمایی بیمه نشدم و سابقه پرداخت بیمه به صورت شخصی رو هم ندارم. الان چکار میتونم بکنم؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
در صورت داشتن پایان خدمت انجام داده می توانید بیمه اختیاری و مشاغل ازاد

و در صورت عدم سابقه و عدم پایان خدمت انجام شده ، بیمه مشاغل ازاد می توانید بشوید