در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

عیدی کارگران و  کارکنان دولت در سال 96 چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
هر چند که هنوز بخشنامه بودجه سال 1396 از سوی سازمان برنامه و بودجه به دستگاههای اجرایی ابلاغ نشده است، اما ضوابط مالی ناظر بر تهیه بودجه بر این تاکید دارد که باید حدود پاداش پایان سال (عیدی) در بودجه 1396 حدود 847 هزار و 500 تومان تعیین شود به عبارتی حدود عیدی سال آینده که در ماه پایانی سال آینده پرداخت می شود، حدود این رقم است که البته با نظر هیات دولت احتمال تغییر دارد .

این در حالی است که ظاهرا قرار است برای امسال حدود عیدی تا نزدیک به 750 هزار تومان تعیین و پرداخت شود، یعنی آنچه که تحت عنوان پاداش پایان سال کارکنان در روزهای پایانی سال جاری به کارکنان پرداخت می شود در همین حدود است، رقمی که البته براساس فرمول های خاص خود تعیین و با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه در هیات وزیران اعمال نظر و نهایی می شود.

سال گذشته نیز دولت رقمی حدود 680 هزار تومان را به عنوان پاداش پایان سال 1394 به کارکنان پرداخت کرده است، اما سایر ضوابط مالی ناظر بر بودجه 1396 نشان می دهد که سازمان ها باید میزان افزایش حقوق را در همان حدود 10 درصد سال 1395 در نظر بگیرند که البته این رقم نیز در نهایت باید به تصویب هیات وزیران برسد.

از سوی دیگر سقف اعتبار مربوط به اضافه کار کارکنان در بودجه سال 1396 حداکثر معادل اعتبار اضافه کار سال جاری پیش بینی می شود که البته باید به این چارچوب اعتبار ماموریت خارج از کشور کارکنان، کمک های رفاهی مستقیم و غیرمستقیم کارکنان و اعتبار پاداش خدمت و مانده مرخصی پرداخت نشده بازنشستگان را نیز اضافه کرد که فعلا براساس ضوابط سال جاری تعیین و در نهایت در بودجه در مورد آن تصمیم گیری خواهد شد