در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم

آیا بیمه عمر گران است

4 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام
اگرچه شاید پرداخت حق بیمه مثلا یکی میلیون و دویست هزار تومانی برای بیمه عمر، تمام حقوق یک ماه یک نفر باشد اما به چند نکته باید توجه داشت
اول: اینکه از این مبلغ چیزی حدود فقط دویست هزار تومان بابت پوشش های بیمه ای صرف می شود یعنی شما با پرداخت دویست هزار تومان در صورت فوت عادی بیست و پنج میلیون تومان، فوت حادثه صد ميليون تومان، بیماری های خاص هفت میلیون  و پانصدهزار تومان و .... را برای یکسال دریافت می کنید که با توجه به مبلغ بالای پوشش های چیز گرانی نیست
دوم: مبلغ یک ميليون باقی مانده هم که اصلا هزینه نیست و نوعی پس انداز و سرمایه گذاری محسوب می شود آن هم با سود مرکب بالا. سرمایه گذاری ای که با بالاترین تضمين ها و کم ترین ریسک، جزو بهترین سرمایه گذاری ها است.
همین دو موضوع می تواند بر ارزانی و خوب و بودن بیمه عمر دلالت کند