در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
بهترین بیمه عمر با پول کم کدام است
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

تعریف تون از بهترین بیمه چیه؟

آیا پوشش منظورتونه؟

آیا میزان سود دهی منظورتونه؟

سوال شما نکات مبهم زیادی داره.

از نظر حق بیمه باید خدمت تون عرض کنمدکه حداقل حق بیمه ماهانه مبلغ ۲۰،۰۰۰ تومان(سالانه ۲۴۰،۰۰۰ تومان) و حداکثر آن ماهانه۱،۵۰۰،۰۰۰ تومان (سالانه ۱۸،۰۰۰،۰۰۰ تومان) می باشد.

ضمنا در بیمه پاسارگاد،روش پرداختی بدون محدودیت حق بیمه بنام روش پرداخت یکجا(سپرده) نیز وجود دارد که مورد استقبال زیادی قرار گرفته است،بدین معنی که شما از مبلغ ۲۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال تا بینهایت میتونین سپرده گذاری کنین و ازش هم پوشش بیمه ای داشته باشین و هم سود خوبی دریافت کنین.

ولی کلی خدمت تون عرض می کنم که چهارچوب کلی بیمه های زندگی در ایران یکی هست.

این وسط بعضی از شرکت های بیمه برای جذاب نمودن و جلب رضایت مشتریان،با دریافت مجوز از بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،اقدام به دادن آفرهای ویژه ای روی بیمه نامه های عمرشون کردن.

میشه به جرات گفت که این تغییر،برای اولین بار در ایران در سال ۱۳۹۱ در بیمه پاسارگاد روی داد و بعنوان شرکت بیمه پیشرو باعث شد که میزان استقبال عمومی از بیمه نامه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد به چندین برابر افزایش پیدا کرده و باعث فروش بیشتر این بیمه نامه گردد.