در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
شرکتی هستیم که مجبور به استفاده از پرسنلی موقت به شکل ساعتی هستیم که اکثر آنان در جای دیگری شاغل هستند واز ما بیمه نمی خواهند باید به چه شکل قرارداد منعقد شود که شرکت دچار اشکال نشود
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
باسلام
طبق ماده 148 قانون کار کارفرما مکلف به بیمه نمودن کارمند خود میباشد و اگر نیروی بصورت ساعتی مشغول بکار باشد براساس محاسبه مدت کارکرد باید بیمه آن به شعبه تامین اجتماعی ارسال گردد و هیچ نوع قرارداد کاری که کارفرما را مبرا به عدم اجرای ماده 148 قانون کار نمایید وجود ندارد مگر قرارداد خارج از روابط کارگری وکارفرمایی موضوع ماده 2 و3 قانون کار باشد و باید حتما ماهیت کار فارغ از ارتباط کارگری بوده باشد