در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام و خسته نباشید،استدعا دارد اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید.
من راننده خودروی سواری هستم که با یک موتور سوار تصادف کردم.موتورسوار آسیب دیده ولی افسر راهنمایی،تو گزارشش به دلایل فنی و وضعیت خودرو و موتور، وقوع تصادف را محرز تشخیص نداده..
از رفی فرد موتورسوار و بستکانش،من رو مقصر می دونند.کانتری هم ما رو به دادگاه ارجاع داده و گفته پرومنده میره هیات سه نفره و..
حالا طرف مقابل میگه که من باید اعتراض کنم..من اگه مقصر می شدم اعتراض نداشتم..ولی ایا میشه من اصرار کنم خودم مقصرم؟اینطور شایبه تبانی پیش نمیاد بر قاضی؟؟؟؟طرف مقابل فقط دنبال دریافت پول هست..حالا از جیب من یا بیمه..
مورد اخر اینکه من چه زمانی به شرکت بیمه تصادف رو اطلاع بدم؟شاید تا 6 ماه هم مقصر حادثه شناخته نشه..ماشینم هم توقیف هست..چطور میشه ازادش کنم؟؟؟
واقغاأ عذر میخوام کلی سوال و ابهام دارم..تورو خدا راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (1,460 امتیاز)
بله روال دادگاه ممکنه طول بکشه
شما به شرکت بیمه مراجعه کنید و تشکیل پرونده بدید به عنوان مقصر حادثه