در بیمه بیکاری توسط
با سلام من شش ماه دیگر با سابقه سی سال بازنشسته میشوم یعنی الان سابقه پرداخت بیمه 29/5 سال دارم و بیکار شدم. میخواهم بیمه بیکاری بگیرم . بگویید با توجه به همه جهات این کار را بکنم یا خودم حق بیمه را پرداخت کنم.
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

بیمه بیکاری مبنای محاسبه صدور حکم بازنشستگی نمیباشد چون بیمه بیکاری معادل 60 درصد میزان مزدی است که در لیست بیمه برای فرد پرداخت میشود مشروط بر اینکه این مبلغ کمتر از حداقل دستمزد نباشد

لذا اگر بیمه بیکاری نیز دریافت نمایید فقط مدت دریافت بعنوان سابقه بیمه برایتان منظور و مبنای محاسبه ریالی به قبل از دریافت بیمه بیکاری خواهد بود به عبارت دیگر آخرین مزدی که در لیست بیمه توسط کارفرما برایتان بیمه ارسال گردیده مبنای محاسبه نرخ بازنشستگی شما طبق بر اساس ماده 76 قانون تامین اجتماعی اعملا و اقدام خواهد گردید