در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام خسته نباشی
من شاغلم دنبال بیمه ایی هستم که در آینده علاوه بر بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی. که از طریق شغلم دریافت میکنم.مستمرگیر بیمه دیگه ای شم. چه نوع بیمه ایی هست؟
ممنونم
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
شما می تونید از بیمه های عمر و پس انداز که هر شرکت بیمه ی خصوصی و دولتی دارد استفاده کنید.

بدین صورت که به دلخواه خود مبلغ حق بیمه ای روانتخاب می کنید، مدت زمان قراردادتونم طوری انتخاب کنید با تامین اجتماعی یکجا بازنشسته شید.

در مدت قرارداد تحت پوشش فوت و حادثه و بیماری خطرناک و ازکارافتادگی قرارمی گیرید.

در زمان بازنشستگی می تونید درخواست حقوق بدید که به حقوق تامین اجتماعی اضافه شه، یا کل اندوختتون رو بگیرید و مثل توریستای اروپایی یه سفر دوردنیا برید.