در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام مستمری زمان بازنشستگی بعد از 30 سال روی مبلغ حق بیمه ماهیانه 50هزار و 100 هزار تومان رو چقدر میشه ؟ اگر امکانش هست روش محاسبه مستمری رو مشاوران عزیز توضیح بدید.
2 پاسخ
توسط

سلام و درود

دوست عزیز این رو در نظر بگیرید که فردی هم که در 25 مین سال خود قرار دارد نمی تواند 5 سال دیگه را تخمین بزند که چقدر می تواند مستمری دریافت کند چه برسد به 30 سال دیگر؟! به علت یه سری شرایط اقتصادی و تورم و...

ولی می توان ارزش بازخرید (سود تضمینی در پایان قرارداد) را محاسبه نمود برای دیدن جدول استعلام حق بیمه ها کلیک کنید.

موفق باشید

توسط
سلام شما بایستی شغل و سنتون رو هم بفرمائید  و آیا  مایل هستید حق بیمه تون ازصفر تا 20 درصد  چقدر افزایش پیدا بکنه؟

محاسبه توسط نرم افزار انجام میشه  و دستی نیست

به طور مثال یک فرد 35 ساله کارمند با حق بیمه 50 هزار تومانی و ضریب افزایش سالیانه 20 درصد  بعد از 30 سال سالی 153،616،000  تومان (ماهی 12،800،000 تومان) مشتمری مادام العمر دریافت می کند