در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بیمه عمر با 10 سال و ماهانه 50 هزارتومان و ده درصد تعدیل سالانه مستمری ماهانه چه مبلغ میشه
2 پاسخ
توسط (3,620 امتیاز)
با سلام و عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان
یکی دیگر از شاخصه های پرداخت مستمری سود مشارکت است که در پایان هر سال شرکت بیمه متبوع شما ارائه می کند
ولی با یک حساب سرانگشتی حقوق مستمری شما در پایان قرارداد چیزی حدود۴۳۰ هزار تومان ماهانه می باشد درصد افزایش سالانه شما کم درنظر گرفته شده است میزان متعادل و مناسب با تورم ایران ۱۵٪ و یا ۲۰٪ می باشد