در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بازاریابی مدت 10 سال است که با نماینده ای از یک شرکت بیمه همکاری داشته و در این مدت هم 3 سال با هزینه خود بعنوان کارمند تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بوده است ، حالا بعد از قطع همکاری به وزارت کار بابت درخواست حق سنوات و سابقه بیمه از نماینده همکار خود شکایت کرده است . آیا وزارت کار نماینده را محکوم خواهد کرد؟ لطفا با مستندات قانونی نتیجه را اعلام فرمایید و در صورتیکه در این خصوص امکان مشاوره و پیگیری دارید بفرمایید .
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه رابطه کارگری وکارفرمایی باشد،تمام مزایا به کارگر تعلق میگیرد.ولی در صورتیکه رابطه کارگری وکارفرمایی نباشد،مشمول ق.ک نمیشود.