در لیست بیمه توسط
با سلام خدمت شما بزرگوار

سوالي داشتم از حضورتون ، در ليست بيمه ميزان مزد روزانه بايد بر اساس دستمزد مقطوعي كه هر سال بيمه  براي هر صنف ارائه ميده باشه يا ميتونه همون حداقل حقوق در نظر گرفته بشه؟

و سوال ديگه در مورد مزاياي ماهانه است كه براي امسال 000/100/1 ريال ميباشد و در ليست بيمه همين مبلغ وارد ميشه ولي اخيرا يه سري صحبت ها بوده كه بايد حق مسكن رو هم اضافه كنيم و داخل ليست مبلغ 000/300/1 ريال رو وارد كنيم . ممنون ميشم راهنمايي كنيد كه كدام درست است؟

با تشكر از شما
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در خصوص اصناف باید طبق نرخی که برای هر صنف به تفکیک شغل تعریف شده لیست بیمه پرسنل را به تامین اجتماعی ارایه نمود و نمیتوانید کمتر از آن را برای مشاغل تعربف شده پرسنل ارسال نمایید همچنین در صورت پرداخت بیشتر از نرخ اعلام شده نیز هیچ ثمری در فرایند استفاده ازمزایای تامین اجتماعی مانند بیمه بیکاری وبازنشستگی و.... نخواهد داشت

در خصوص سوال دوم مزایای انگیزشی جز تعهدات پرداختی حق بیمه میباشد و ان فقط همان مبلغ تعین شده بعنوان خواروبار بود و مسکن جز مطالبات حق بیمه نمیباشد اما اگر در لیستهای خود مبلغ مزاسای مستمر ماهانه را 1300000ریال ارسال نمودید دیگر نمیتوانید ان را کسر نمایید و این عمل کسر موجب جریمه عدم پرداخت از سوی تامین اجتماعی خواهد گردیید