در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اینجانب قراردادی 6 ماهه در کارگاهی با کار با ماهیت مستمر داشتم. محل جغرافیایی در قرارداد مشخص شده است و در بندهای دیگر اختیاری جهت تغییر محل به کارفرما داده نشده است. پس از 5 ماه و بدون رضایت اینجانب به اجبار طی نامه رسمی محل جغرافیایی به خواست کارفرما تغییر یافت که پس از نامشخص بودن حقوق و موارد دیگر حاضر به پذیرش آن نشدم. کارفرما هم پس از پایان 6 ماه قرداد را تمدید نکرد. حال سوال اینست که با توجه به تغییر محل و همچنین با توجه به تغییر حقوق و مزایا بدلیل مقررات اقماری محل خدمت جدید، آیا میتوان نامه ذکر شده را بعنوان قرارداد ضمنی جدید در نظر گرفت؟ (در اینصورت اینجانب موفق به اخذ مجوز بازگشت به کار خواهم شد؟)
با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
کارفرما شما را بدلیل اتمام قرارداد اخراج کرده است و هیج مرجعی نمیتواند بخش خصوصی را ملزم به کارگیری فردی نماید چرا که بخش خصوصی با سرمایه خود و بدون دریافت بودجه دولتی اداره میشود و براساس منافع و سیاستهای کاری خود اقدام به جذب نیرو مینماید و موظف است در طول قرارداد کار با شما تمام حق و حقوق قانونی شما را بدون کم و کاست پرداخت نماید

و تنها راه برای کار و بازگشت به کار توافق مجدد شما با کارفرما میباشد