در حادثه ناشی از کار توسط
سلام بنده راننده ای را برای کامیونم گرفتم و او در حین بار گیری توسط کارگران در پشت کامیون هنگام پایین امدن دستش را زخم کرد در حالی که بارگیری به او مربوط نبود بعد از 2ماه از اداره کار جهت گرفتن دیه اقدام کرد به بهانه خراب بودن در!!در حالی که وظیفه او نبود انجا باشد و در هم مشکلی نداشت اکنون قانون گذار چه میگویید ممنون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.تعیین میزان قصور هر کدام از طرفین(کارگر یا کارفرما) در مرحله نخست بر عهده بازرسان اداره کار ودر مرحله دوم بر عهده کارشناسان دادگستری میباشد.