در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام من پارسال تصادف کردم حکم غیابی صادر شد الان ابلاغم رفته اجرای احکام متشاکی نمیاد اگه نیاد برای اجرای احکام من چه کار باید بکنم
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)

اگر وسیله نقلیه متشاکی ( راننده مقصر حادثه ) دارای بیمه نامه شخص ثالث معتبر در زمان وقوع حادثه بوده ، شاکی ( مصدوم ) می تواند با مراجعه به شرکت بیمه گر و ارائه مدارک لازم ، مبلغ دیه را دریافت نماید .

و چنانچه وسیله نقلیه متشاکی ( راننده مقصر حادثه ) فاقد بیمه نامه باشد ، مصدوم می تواند جهت دریافت مبلغ دیه صدمات به صندوق تأمین خسارتهای بدنی مراجعه نموده و پس از تشکیل پرونده خسارت دریافت نماید .