در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
در بیمه ی مسئولیت کارفرما شرکت بیمه پس از قبول خسارت چند روز برای پرداخت آن مهلت دارد؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

 آیین نامه ی 71 (حقوق بیمه گذار، زیان دیده و ذینفعان)
مؤسسه بيمه بايد بعد از دريافت كليه مدارك مربوط به خسارت حداكثر ظرف مدت ۳۰ روز، مدارك را بررسي و نتيجه را اعلام نمايد و در صورت احراز عدم استحقاق دريافت خسارت مراتب را همراه با ذكر دلايل به طور مكتوب به بيمه‌گذار يا زيان ديده اعلام نمايد و در صورت قبول خسارت، مؤسسه بيمه موظف است حداكثر ظرف مدت ۱۵ روز پس از قبول خسارت آن را پرداخت نمايد.