در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
آیا برای کارگران فاقد بیمه تامین اجتماعی  می توان بیمه حوادث یا مسوولیت کارفرما  تهیه کرد؟ در صورت پیش امد حادثه بیمه گر چگونه پی خواهد یرد که این کارگر در اون مکان شاغل بوده؟؟
3 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
با احترام

برای بیمه حوادث نیازی به تامین اجتماعی نیست .

برای بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان در صورت عدم لیست تامین اجتماعی فقط بیمه گذار پوشش مطالبات تبصره یک ماده 66 قانون تامین اجتماعی را نمیتواند خریداری کند.