در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

در حادثه رانندگى كه بنده مقصر بودم، دچار شكستگى مچ دست و متعاقبا" پين گذارى در بيمارستان شدم. در زمان حادثه بيمه شخص ثالث برقرار بوده و خسارت مالى زيانديده پرداخت شده.

لطفا" بفرمائيد با توجه به مقصر بودن اينجانب و دارا بودن فقط بيمه شخص ثالث و اينكه خودم راننده بودم، مشمول دريافت ديه ميباشم؟

تشكر
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز براساس ماده 3 قانون جدید به راننده مقصر دیه پرداخت میشود
اما همانطور که در جمله آخر این ماده عنوان شده باید آیین نامه اجرایی و حق بیمه باید به تصویب شورای عالی بیمه و تصویب هیات وزیران برسد.

و چون تا کنون این اقدام صورت نگرفته پس تا آن زمان طبق آیین نامه 67 (ماده 115 بند ب)  برخورد خواهد شد

و براساس این ماده تنها فوت یا نقص عضو به راننده مقصر تعلق میگیرد.
اگر شکستگی های شما بعد از ترمیم توانایی حرکتی خود یا به هر نحوی مانند سابق سلامت کامل را باز نیابد نقص عضو تلقی خواهد شد که منوط به رای پزشکی قانونی میباشد