در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
با سلام

طبق ماده ٣ قانون جديد بيمه شخص ثالث که به راننده مقصر حادثه دیه پرداخت میشود سوال بنده این است در صورت جرح وارش راننده مقصر ایا شرکت های بیمه دیه که پزشک قانونی برای راننده مسبب حادثه تعیین کرده را به صورت کامل باید پرداخت کنن یا جزیی از دیه را که پزشک قانونی تعیین کرده است
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
دیه در مورد اشخاص ثالث صدق می کند و راننده مسبب حادثه از محل سرمایه فوت و نقص عضو "بیمه حوادث راننده" که در دل بیمه نامه شخص ثالث و حوادث راننده نهفته است، پرداخت می شود.

لارم به ذکر است که دیه با سرمایه فوت بیمه نامه حوادث فرق دارد.

خسارت وارده به اشخاص ثالث مکن است از یک دیه هم بیشتر شود. ممکن است مجموع دیات از 10 دیه هم بیشتر شود. ولی سرمایه ای که در بیمه نامه حوادث رانن ه به طور معمول صادر می شود، معادل دیه مرد مسلمان در ماه غیر حرام است.
البته بیمه گذار می تواند سرمایه بیشتری را از شرکت بیمه مطالبه نماید.