در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام پدر من در95.6.18ماشینو واژگون کرد.ودچاره سایدگی دست هاش وپا.و12تا بخیه در پیشانی بوجود امده.وخودش راننده خودرو بود وبیمه نامش برج9 است الان بیمه میگه شامل خسارت نمیشه ایا درسته.
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز براساس ماده 3 قانون جدید به راننده مقصر دیه پرداخت میشود
اما همانطور که در جمله آخر این ماده عنوان شده باید آیین نامه اجرایی و حق بیمه باید به تصویب شورای عالی بیمه و تصویب هیات وزیران برسد.

و چون تا کنون این اقدام صورت نگرفته پس تا آن زمان طبق آیین نامه 67 (ماده 115 بند ب)  برخورد خواهد شد

و براساس این ماده تنها فوت یا نقص عضو به راننده مقصر تعلق میگیرد

اگر براساس نظر پزشکی قانونی سایدگی  دست ایشان یا بخیه های پیشانی نقص عضو یا تغیر شکل تلقی شود دیه به ایشان تعلق میگیرد