در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر. در تاریخ 21/08/1396تصادف کردم و خودم راننده بودم و از ناحیه زبان و صورت صدمه دیدم و زبانم 12تا بخیه خورده داخل لبم و روی چونم هم بخیه خورده.بیمه شخص ثالثم را از بیمه آسیا مورخ 21/01/1396 خریداری کردم.آیا دیه به من تعلق میگیرد؟

کارشناس های بیمه آسیا میگن بهم تعلق نمیگیره؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

متاسفانه بيمه گر خود را در حوادثي كه بيمه نانه انها بعد از ١/٥/٩٦ به اين  طرف تمديد كردن، ملزم به جبران خسارات ميداند اما با طرح شكايت حقوقي ميتوان بيمه گر رو ملزم به ايفاي تعهدات قرارداد بيمه اي كرد