در سایر توسط
من 21سال پسش عمل زیبایی بینی انجام دادم منتهی  برای لینکه بتوانم از بیمه پول بگیرم دکتر در دفترجه بیمه نمی دانم چه نوشت احراف بینی یا چیز دیگر . حال پشیمانم  واز فردلی قیامت به خاطر این دروغ می ترسم . می خواهم بدانم اگر دکتر نوشته باشد عمل  انحراف بینی مثلا .چقدراز مبلغ را آن موقع بیمه به من داده ؟  تا الان معادلش را به بیمه خسارت بدم متشکرم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بعید است مدارک آن تا الان موجود باشد . بهتر است به دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی تامین اجتماعی مراجعه کنید . البته فکر نکنم بتوان به جایی رسید . بهتر است خودتان مبلغی را در کارهای خیر به همان نیت بپردازید و خدا انشاء الله همه ما را خواهد بخشید .

با تشکر