در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام
کارفرما حقوق من رو کم کرده در شکایتم درخواست سنوات خدمت کردم
ایا این رای هیئت تشخیص رو به نفع کارفرما تغییر میده؟
در صورتی که من هنوز سرکار هستم و به هیئت تشخیص هم گفتم که سر کار هستم
وکیلی گفتن که این میتونه معنی ترک کار از طرف من رو داشته باشه
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.اگر شماهنوز در آن شرکت شاغل هستید،وبابت حقوق ماهیانه شکایت کرده ایدوقصد قطع رابطه کار ندارید؛نمی توانید تقاضای سنوات کنید.چرا که سنوات درحین کار پرداخت نمیشود.مگر باتوافق طرفین...