در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
من مدت شانزده سال در یک شرکت کار کردم، حدود هشت  سال آخر هم مدیر یک بخش بودم، طبق عرف شرکت به مدیران دوماه سنوات پرداخت می شد، پس از مستقر شدن مدیریت جدید از حدود شش ماه قبل و مشاهده اختلاف سلیقه و با پیشنهاد مدیریت من استعفا دادم، ولی الان سنوات من رو چهل روزه محاسبه کرده اند، و وقتی علت را سوال کردم، می گویند چون از عملکرد من راضی نبوده امد، چهل روز محاسبه کرده اند به جای شصت روز، سوالم این است که آیا من می توانم برای گرفتن بیست روز باقی مانده شکایت کنم و بگیرم؟ توجیه خودم این هست که من شانزده سال خدمت کردم، حتی اگر مدیریت جدید از کارم ناراضی باشه، می تونه در سنوات شش ماهه دخل و تصرف کنه، و پانزده سال و شش ماه دیگه رو طبق روال شرکت باید بده، درسته؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.توجیه شماقابل قبول نبوده.وچنانچه مدارک ومستنداتی دال بر پرداخت سنوات به ازائ هرسال سابقه 2ماه رابه دیگرهمکاران  داشته باشیدویا مصوبه هیات مدیره شرکت را داشته باشید.میتوانید  بنابه عرف کارگاه سالی 2ماه سنوات دریافت نمایید.