در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
برای ثبت نام بیمه سلامت اتباع در سال 1395 چیکار باید کرد ؟
2 پاسخ
توسط (5,240 امتیاز)
جزئیات ثبت‌نام بیمه سلامت اتباع افغانستانی                                                                                                                                                                به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، اداره کل اموراتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور ایران از آغاز ثبت‌نام طرح جدید بیمه سلامت ویژه مهاجرین افغانستانی و عراقی خبر داد.
وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد : ثبت نام بیمه سلامت اتباع افغانستانی و عراقی دارای کارت آمایش معتبر از 21 سنبله (شهریور) شروع و تا ٩ میزان (مهر) سال جاری  ادامه دارد.
بر اساس اطلاعیه اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی ایران، مدت اعتبار این بیمه 5 ماه و هزینه  آن برای افراد دارای بیماری خاص و قشر آسیب پذیر رایگان خواهد بود و صرفا هزینه 4500 تومان برای صدور دفترچه و خدمات اداری دریافت خواهد شد.
همچنین هزینه بیمه نامه ۵ ماهه برای سایر مهاجرین که جزو گروه‌های آسیب پذیر و بیماران خاص نیستند به ازای هر نفر ۱۹۳۴۵۰ تومان دریافت می‌شود.
در این رابطه اداره اتباع نیز می‌افزاید: کسانی که جزء بیماران خاص مثل هپاتیت ، MS ، بیماریهای کلیوی و سرطان هستند اما در لیست اداره اتباع قرار ندارند به همراه مدارک پزشکی خود به دفاتر این اداره مراجعه نمایند.
همچنین کسانی که شامل اقشار بی‌سرپرست ، زنان سرپرست خانوار و 11 مجموعه دیگر آسیب پذیر هستند، می‌توانند با ثبت نام خود در لیست اداره کل اتباع از معافیت‌ها بهره‌مند شوند.
کمیساریای سازمان ملل متحد در امور پناهندگان اعلام نموده با شروع طرح بیمه سلامت اتباع هیچ کمک خارج از طرح برای مهاجرین در نظر گرفته نمی‌شود و متقاضیان کمک‌های درمانی باید خود را مشمول بیمه سلامت نمایند.
قابل ذکر است که اتباع افغانستانی ساکن ولایت اصفهان جهت ثبت‌نام بیمه باید به دفاتر کفالت مراجعه نمایند .
مدارک لازم جهت ثبت نام:
1- کارت آمایش (10، 11) ، کارت هویت و یا برگ تردد معتبر
2- کارت بانکی برای پرداخت هزینه‌ها در محل ثبت نام و یا رسید بانکی پرداخت هزینه‌ها به مبلغ مندرج در جدول
3- یک قطعه عکس  4*3
4- گواهی صادره از سوی پزشک متعهد بیمه سلامت برای بیماران خاص
 ✅ این مطلب را به اشتراک بگذارید ✅

https://t.me/joinchat/AAAAAEAW4nUM1TGg4IgOPg