در شرکت بیمه توسط

با سلام ، چنانچه با یک نمایندگی بیمه در خصوص بیمه آتش سوزی قرارداد منعقد شود و آن نمایندگی به هر دلیل اعتبار خود را در فبل و یا بعد از زمان انعقاد قرارداد از دست داده باشد و یا از دست بدهد در این حالت تکلیف بیمه گذار در صورت بروز خسارت چه میشود ؟ به عبارت دیگر تعهد شرکت بیمه ایران در قبال بیمه نامه های صادره از طرف نمایندگیها چگونه است ؟ با تشکر

1 پاسخ
توسط
اگرقبل از انعقاد قرارداد،اعتبارنمایندگی باطل شده باشدطبعا شرکت بیمه مسئولیتی نخواهد داشت اما چنانچه این امربعدازصدوربیمه نامه باشد تعهدات شرکت درصورت وقوع خسارت به قوت خودباقیست وشعبه متبوع اقدام به پرداخت خسارت خواهدنمودولذا جای هیچگونه نگرانی برای بیمه گذاران عزیزوجود ندارد