در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

چنانچه دادگاه  های عمومی دادگستری به صلاحیت مراجع غیرقضایی از خود نفی صلاحیت کنند تکلیف چیست ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

بر اساس ماده 28 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب، در مواردی که دادگاه به صلاحیت مراجع غیر قضایی از خود نفی صلاحیت کند پرونده برای حل اختلاف به دیوان عالی کشور ارسال خواهد شد و رای دیوان در خصوص تشخیص صلاحیت با عنایت به ذیل ماده 16 قانون اصلاح پاره ای از قوانین دادگستری مصوب 1365 لازم الاتباع می باشد.